sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Highlighter

I assume my 6 y.o son practiced drawing with a highlighter on my wip! I'm not at all happy about this =(. He drew also on other finished project that was on the table and also on several other places like door, iron, sofa... I thought he would be old enough not to draw on stuff but I was wrong... It seems he started with yellow marker on the sofa and after it wasn't visible enough he changed on the red marker and continued the drawing. Take a look... I'll post couple of scenaries as well since I rather be looking at those =(


Oi, milloin lapset ovat tarpeeksi viisaita jättääkseen äidin käsityöt rauhaan. Herättyäni painjaisesta ajatuksenani pistellä (kun ei unikaan enää tullut) "ilokseni" huomasin, että lapsukainen oli illalla vähän harjoitellut piirustustaitojaan keskeneräiseen työhöni! Ja milläpä muullakaan kuin yliviivauskynällä. Hetken haukottuani henkeä piirustuksia löytyi myös pöydällä lojuneesta toisesta valmiista työstä, silitysraudasta, silityslaudasta, kaapinovesta, nojatuolista ja hetki sitten laturinjohdostakin. Lisää yllätyksiä varmaan löytyy vielä. Sohvaan oli ensin piirretty keltaisella ja sen päälle sitten vielä punaisella, kun ei oikein näkynyt kynänjälki tarpeeksi. Sillä punaisella sitten jatkettiin. Katsokaa ja ihailkaa... Laitan nyt vielä vähän maisemiakin ihailtavaksi. Huoh.
9 kommenttia:

 1. Oh no! It doesn't look too bad could you just frog it and restitch? I'm sure it's probably worse in person so it may not be possible. But try washing it in cold water. Maybe with oxyclean. Usually that helps get stains out. So sorry that happened.

  VastaaPoista
 2. Hups. Onni onnettomuudessa, että on noin pienellä alalla. Minä olen vähän hysteerinen omien pistelyjeni kanssa, aina nostan työn turvaan kirjahyllyyn tai laitan laatikkoonsa lähtiessäni vaikka vain juomaan vetta :)

  VastaaPoista
 3. Oh my I'd be so mad! I hope you can wash it out!

  VastaaPoista
 4. Oh dear, this certainly isn't funny. I hope the highlighter can be washed out.

  VastaaPoista
 5. Voi ei, toivottavasti lähtee pois!

  VastaaPoista
 6. Voi harmi, mutta ehkä saat purettua ja uudet pistot tilalle. Upeat maisemakuvat!

  VastaaPoista
 7. Voi ei mutta kyllä vaaan lapsukaisten kanssa aina nim.merkillä kun Pauli-poikamme 2-3v hän "piirsi" terävällä kivellä Isin Mersun kylkeen vauhtiraidat ihan etupuskurista perään asti !! Silloin ei naurattanut mutaa nyt jo naurattaa ! Siis kuvittele mikä peltiremontti !! Onneksi vakuutus korvasi jotain..

  VastaaPoista
 8. Oh no!!!!!!!!! I can't even imagine that! Did you get even part of the drawings away?

  VastaaPoista
 9. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing!
  Thank for your very good article...!

  บอลพรุ่งนี้

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.