sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Thank you to my stitching friends

Thank you all who came to see me yesterday. Here was Sari and Helmiina, Pirkko, Ulla and Tiina. I got lovely gifts (in the photo) but the most precious thing was to spend a day with these friends. And like in a poem that was in a card that I got from Tiina says Happiness is tiny moments, smiles and good friends.  I want to send greetings to all who intended to come but couldn't I hope we see soon.

Kiitos kaikille, jotka jaksoitte raahautua tänne asti eilen. Täällä oli Sari ja Helmiina, Pirkko, Ulla ja Tiina. Sain ihania tuliaisia (ja aivan liikaa, kuten kuvasta näkyy). Kiitos. Ihaninta kuitenkin oli viettää hauska päivä ystävien kanssa. Ja kuten Tiinan tuomassa kortissakin sanotaan: Onni koostuu pienistä hetkistä, hymyistä ja hyvistä ystävistä. Ja laitanpa tässä vielä terveisiä kaikille heille, jotka olivat tulossa, mutteivät päässeet, että toivottavasti nähdään pian jossain toisaalla =D.17 kommenttia:

 1. Kiitos myös sinulle, oli tosi mukavaa taas pistellä porukalla. Ja voi miten mielettömän herkulliset ja runsaat tarjoilut sinulla oli. Vatsa täynnä ajelin kotiin. Niin ja kunpa näkisitte Virpin joulukuusen joka oli täynnä pisteltyjä koristeita, WAU!

  VastaaPoista
 2. nice gifts ! looks like you had a nice day !

  VastaaPoista
 3. Lovely goodies!
  Your previous stitching is gorgeous by the way!
  Greetings
  Nurdan

  VastaaPoista
 4. Great goodies, you've been spoilt!!!

  VastaaPoista
 5. Glad to hear you had a good day, looks like you got some great gifts too :) x x

  VastaaPoista
 6. Teillä oli varmasti mukavaa yhdeessä !
  Soitin sunnuntai iltana Pirkolle ja sain hänltä kattavan raportin mitä kukakin pisteli ja mitä kaikkea kaunista Sinulla oli pisteltynä.
  Voi,olisinpa nähnyt sen sun Joulukuusen ja ne kaikki ihanat koristeet !

  VastaaPoista
 7. Voi, kun ois päässyt mukaan. =) JA tosiaan ihania lahjuksia. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos sinulle hauskasta pistelypäivästä ja pöydänantimista:) HUH HUH OLI NIIIN paljon ja hyvää etten jaksanut edes kaikkea maistaa.
  Joulukuusen koristeet olivat ihan petollisen kauniit ja niin paljon pisteltyjä koristeita ja tietenkin ne JOULUSUKAT seinällä, voi mikä maratonurakka siinä on ollut:D Pistelyrikasta alkuvuotta sinullekin ja toivottavasti taas pian tavataan :)

  VastaaPoista
 9. Hi
  I'm happy for you
  You had a wonderful day and you received beautiful gifts.
  Giovanna

  VastaaPoista
 10. Koko päivähän siellä meni, harmitus etten päässyt kokoontumiseen. Joku toinen kerta sitten taas :)

  VastaaPoista
 11. Sounds like a wonderful day with good friends :)

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Mutta oli hauska tavata silloin kesällä, harmi etten sopinut porukkaan.
  Onnellista uutta vuotta 2013 Sinulle Virpi! Blogiasi on ilo seurata.

  VastaaPoista
 14. Hello Virpi. It is good to meet you and thanks for dropping by by blog. You do very lovely work and are very talented I can see. Have a good day.
  Jim

  VastaaPoista
 15. Hauskannäköisiä tuliaisia! Niin, eipä täältä etelän suunnalta tule pohjoiseen lähdettyä... Mutta josko tulisit sinä tänne etelään päin joskus ;).

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.