sunnuntai 6. helmikuuta 2011

My little heart SAL

Last year Sylvia organised My little heart SAL. I did stitch that every now and then and I finished it last year. I just forgot to show it in here =). I have no idea what I'm going to do with it. Any good ideas?

Viime vuonna osallistuin Sylvian My little heart -"kimppapistelyyn". (Onko kenelläkään tuolle SALille mitään suomennosta - yhdessä pistely?). Yritin tehdä aina kuukauden kerrallaan, mutta en siinä ihan onnistunut. Työ tosin valmistui viime vuoden puolella, mutta en vain ole muistanut sitä esitellä täällä. Minulla ei ole yhtään mitään ideaa kuinka työn viimeistelen. Löytyisiköhän teiltä hyviä ehdotuksia?

13 kommenttia:

 1. Tuosta tulis ihana koristetyyny. Laita sellaiset paneelikaistaleet kuvan ympärille. Mun pitäs joskus pistellä tuo lokakuun pöllö.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tuosta ttuli suloinen...
  ihanan paljon taas kivoja yksityiskohtia!

  Tyynyltä tuo minustakin näyttää tai seinävaate olis toinen mikä tulee mieleen.
  Ripustimeksi punainen metallinen Perminin ripustin jossa on se sydän..
  saa varmaan Kirjokkaasta tms.

  VastaaPoista
 3. Charming finish, congrats!

  VastaaPoista
 4. Ihana. Enpä kyllä osaa sanoa mitä tuosta tulisi, mutta tuo edellisten ehdottama tyynyhän voisi olla aika kiva.

  VastaaPoista
 5. Congratz on the finish!!!
  It looks so beautifull

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva. Tee tyyny, monihan on tehnytkin oikein mukavan näköisiä tyynyjä tuosta.

  VastaaPoista
 7. Tuo on kiva malli ja osia siitä voi ottaa kivasti myös pienempiin projekteihin. Minustakin tuosta tulisi ihana tyyny.

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva pistely. Tyynynä varmasti toimisi hyvin. Jos teidän perhe laittaa valokuvat vuosittain omaan kansioon, niin tosi upeat kansion kannet tuosta saisi myös.

  VastaaPoista
 9. No tyynyhän mullakin tuli mieleen. ON tosi raikkaat värit siinä ja söpö kun mikä. Jääkarhusikin on pian valmis ja sievähän sekin, tyttäresi varmasti ilahtuu siitä :)

  VastaaPoista
 10. Hei, tossakin on pöllö, ja ihastuttava linnunpelätin myös! Oikea runsaudensarvi tuo, kävin tallentamassa itsellekin. Tuosta voisi poimia kivoja yksityiskohtia...
  Tyyny, juu, tai tilkkupeittoon keskuskuva :).

  VastaaPoista
 11. Since you didn't give dimensions, perhaps you could frame it, use it as a cushion/pillow or even use it as a central theme for a small quilt.

  VastaaPoista
 12. Niinpä. Olisi upea kyllä jossain peitossa tai jotain.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.