maanantai 23. toukokuuta 2011

Travel bag

I needed a travel bag for my project. You doesn't need to ask where I'm going to travel...  I had to try to stitch the flag first and it didn't turn out the way I wanted  not even the second time either. I stitched the flag on the front piece over 1. I sewed the trial piece on the back of the pouch cause I didn't want to throw it away (even thoguh it doesn't look right). Now I also realized why more experienced bag makers sew the zipper in the front of the bag. I didn't manage to sew the zipper nicely on top of the pouch. And I didn't want the stitched piece to be on the center if you wonder why it is so awry. Actually I wanted it to be even more in the corner but it wanted to be more in the middle so be it...

Oli ihan pakko pistellä tällainen matkapussi käsitöille. Ei kai tarvitse ihmetellä mihin seuraava matka suuntautuu... Lipun pistelin kokeeksi pienelle kangastilkulle ja eihän siitä tullut sellainen kuin piti. Sen tekeleen kumminkin surautin pussin takapuolelle, kun en poiskaan raaskinut heittää. Hävetköön siellä takana =D. Päädyin pistelemään lipun yhden yli, mutta ei siitä siltikään tullut ihan oikean näköinen. Ehkä ensi kerralla onnistun. Nyt sitten valkeni minullekin miksi taitavammat pussimaakarit ompelevat sen vetoketju jonnekin muualle kuin tuonne pussin päälle... Minä en ainakaan saanut vetoketjua asettumaan nätisti.Ja jos ihmettelette miksi pisteltyosuus ei ole keskellä niin ei sen ollut tarkoituskaan olla. Itse asiassa halusin sen vielä enemmän kulmaan, mutta se halusi nyt tuohon kohti ja okoon sitten siinä =D


17 kommenttia:

 1. Erinomainen pussukka, kertakaikkiaan! Hyvät kangasvalinnat, on niin raikas.

  (Ja vai että virtuoosi, keittiössä, minä... salli mun nauraa :D :D :D. - Ei, kun laitan mää ruakaa, tiätty, ku o pakko. Poika selitti tuolle "meidän italialaiselle", että äiti inhoaa kokkausta, ja siksi me nähdään koko ajan nälkää. No, okei, se oli tarkoitettu vitsiksi. Toivottavasti...)

  VastaaPoista
 2. hyvä pussukka siitä tuli ja ei muuta kuin seilaamaan =)
  pojan kanasta tuli pieni ja söpö:)

  VastaaPoista
 3. Wow, that is such a great idea - very pretty indeed!

  VastaaPoista
 4. Are you going to Norway? :D

  My Gorjuss girl is finish! :D Happy Dance!!! :) ehehheeh
  Santoro has lots of different things from Gorjuss, you can see here: http://www.santorographics.com/shop/gorjuss/
  I know there are other stores (and online stores) that sell them too, unfortunately not in Portugal! But I was lucky to receive that card from a French friend =)
  Have a great week!!

  VastaaPoista
 5. Olit liittynyt blogini lukijaksi, kiitos siitä! Tulin vastavierailulle -mitä mielettömiä juttuja täällä! Aivan ihana tuo edellisen postauksen punaisella pohjalla oleva lintutyö:)

  VastaaPoista
 6. I think you did a great job, and now you can enjoy it when your on holiday.

  Hugs Yvon.

  VastaaPoista
 7. Vetoketjut ei ole niitä ihanimpia ommeltavia. Mutta tosi ihanan näköinen pussukka tuosta tuli kuitenkin! Otatko sen ensi viikolla Norjaan mukaan? :)

  Ja ei, blogissani oleva kuva Karnaluksista ei valitettavasti esitä sinun tuliaisia :/ Siellä kaupassa oli niin vähän aikaa ettei oikein osannut muuta kuin pyöriä ympyrää ja panikoida että mitä sitä ostaisi.

  VastaaPoista
 8. Kiva pussukka ja tuo lippu takana on oikein hyvä! Minunkin täytyisi tehdä itselle jotain projektipussukoita. Mutta vetoketjua en edes yritä ommella...

  VastaaPoista
 9. Kyllä tuli hieno projekti-pussukka.En ikinä osais tehdä noin monimutkaista .oot kyllä taitava :)
  Norjan-lippu ,eikös vain?

  VastaaPoista
 10. Going to Norway? I think it looks good.
  :) I am going to Finland again this year. I like your blog.

  VastaaPoista
 11. It's so cute, Virpi. I love it!!!

  VastaaPoista
 12. Ihana pussukka. Kiva idea yhdistää erivärisiä kankaita. Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 13. Ihana pussukka ja taatusti tarpeellinen; eipähän reissutyö rähjäänny matkan varrella! Kivaa Norjanmatkaa koko porukalle!

  VastaaPoista
 14. hello Virpi, thanks for becoming my follower! I see the beautiful things you create to cross stitch! See you soon
  Vale

  VastaaPoista
 15. Virpi you did a great job & it looks fabulous. Well done! :0)

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.