tiistai 17. toukokuuta 2011

One to go

Here is the second last project from Crazy January Challenge that I started. There is only one left which is the largest one: Wintertime wolves by Dimensions. So that's what I work next with.

Tässäpä toiseksi viimeinen tammikuun hassuttelussa aloitettu pistely. Enää olisi jäljellä tuo suurin: Dimensionsin Wintertime wolves. Elikkäs sen kimppuun sitten vaan...And here is the pic of the colorful birds that I finished ages ago. I'm afraid I forgot to post a pic after I did the backstitches... =D

Tässä kuvatusta myös noista värikkäistä linnuista, jotka pistelin jo aikaa sitten. En vain muistanut tänne laittaa kuvaa jälkipistojen jälkeen =D


24 kommenttia:

 1. rauhallisen harmoninen maisema ja sitten tosi värikäs lintutyö, molemmat hienoja :)

  VastaaPoista
 2. Your stitching works are very nice!

  VastaaPoista
 3. Tuo lintutyö on upea! Jos joskus luovut lehdestä niin täällä ois ostaja :)

  VastaaPoista
 4. Beautiful work and well done on another finish.

  VastaaPoista
 5. On sinulla kyllä kova tahti pistelyiden suhteen. Lintutyö on iloisen värikäs ja punainen pohjakangas sopii siihen erinomaisesti.

  VastaaPoista
 6. Those birds are beautiful, they look stunning on the red fabric. Who is the designer of these as they are soo pretty I might like to do them for myself one day?
  LISA V

  VastaaPoista
 7. Ihania pistelyitä! :) Sinä taidat saada hassutuksesi valmiiksi ennen minua, minulla on vielä kaksi kesken, tarkoitus olisi kesäkuun loppuun mennessä olla molemmat valmiina. Kiva päästä sitten aloittamaan jotain uutta! :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja molemmat työt, kaunis pihamaisema ja pirteä lintutyö.

  VastaaPoista
 9. Molemmat työt niin lämpimän värikkäitä ja ihan "sun näköisiä".
  Susityöstäkin tulee varmasti taas upea.

  Hyvä,hyvä sun hassutus-projektit on pian valmiita.

  VastaaPoista
 10. Oot kyllä hurjan nopee pistelijä :) Kaunis tuo ylempi, mutta tirppa on aivan tosi ihana! Vähän harmittaa kun meni tää malli lehtihyllyllä ohi silmien. Mutta ainahan tulee uusia ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 11. Both of them are so lovely! :-)

  VastaaPoista
 12. Vähänkö käy katteeks, kun sulla on jo melkein kaikki Hassutus-aloitukset valmiina! Tuo punainen mökki on söpö ja noista kansanomaisista lintusista tykkään erityisesti; kunpa itsekin ehtisi toteuttaa tuon mallin - joskus...

  VastaaPoista
 13. Onnea valmistuneista töistä. Ovat kyllä tyyliltään täysin erilaisia nämä kaksi, mutta tosi hienoja molemmat! Mulla taitaa olla tilanne nine to go ja olen pistellyt viime aikoina kaikkea muuta paitsi hassutuksia.

  VastaaPoista
 14. Both so pretty! But that first one took many hours to stich, I bet! Great work!! Congrats :)

  VastaaPoista
 15. Oh, I love those colorful birds, Virpi! Your WIP is very pretty as well. :D

  VastaaPoista
 16. Wonderful work Virpi I think they're both gorgeous ...

  VastaaPoista
 17. Juu, lähetä tänne vaan, mutta yksi kerrallaan! Siis lapset ;D.
  Tämä Leonardo on kyllä ihan mahtava kaveri. Meidän oma teinipoika kun on semmoinen vähän älykkö, tosi asiallinen tyyppi (ei tule sukuunsa, eli nämä kehut tulevat geeneistä ja kasvatuksesta huolimatta), ja tämä Leo on ihan samanlainen. Puhuttiinkin isännän kanssa, että kukahan nuo vierailuparit on jakanut, ettei voi olla sattumaa millään!
  Hmm, olen kyllä ollut huomaavinani semmoistakin, että lapset käyttäytyvät kylässä paremmin kuin kotona (ja onneksi niin päin ;).)

  VastaaPoista
 18. Vitsit sä olet pitänyt tahtia yllä! Mä olen yrittänyt vain unohtaa....

  VastaaPoista
 19. Oih! Siinä se on, minunkin hullutuksiini kuuluva syksyinen maisema. Kesälomalla meinaan hyökätä sen kimppuun. Noi linnut on kanssa ihanat, mullakin taitaa olla toi lehti ja olen vilkuillut mallia sillä silmällä...

  VastaaPoista
 20. Two beautiful finishes Virpi. :0)

  VastaaPoista
 21. Siis toiseksi viimeinen hassutustyö, halleluuja... :) Onneksi olkoon tosissaan, kaunis on ja vauhti on tietty mieletön! Tuo lintumalli on niiiiiin ihana, laita vaikka sähköpostia jossain välissä, että missäs lehdessä se malli olikaan!

  VastaaPoista
 22. Toi maisema muistuttaa vähän yhtä kanavatyötä, joka mulla on ihan aloittamatta vielä.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.