perjantai 13. maaliskuuta 2015

March update

I have only been stitching the First Play Date and the Christmas ornament this month. I stitched the warm heart ornament from Dimensions and the First Play Date has almost the wolf puppy completed! That puppy is so cute! I love to stitch it. Don't know what happens when I continue to stitch that hideous background...

Työn alla tässä kuussa ovat olleet First Play Date ja joulukoriste. Joulukoriste valmistui jo ja se on Dimensionsin Warm hearts-kitti. First Play Date-mallissa olen pistellyt tuota sudenpentua ja sitä on aivan ihana pistellä. Sudenpentu on niin suloinen! Saas nähdä laantuuko pistelyinto, kun palaan pistelemään tuota inhottavaa taustaa...
12 kommenttia:

 1. Suloiselta tosiaan näyttää pienoinen sudenpentu ja ihanalta näyttää myös joulukoriste.

  VastaaPoista
 2. Kyllä pitää hattua nostaa sulle kun teet toinen toistaan suuritöisempiä pistelyitä! Minä marisin ja tuskailin kardinaalilintujeni kanssa, joka on paljon pienempi...voi minua;)

  VastaaPoista
 3. More lovely stitching , love the tag.

  VastaaPoista
 4. Hurjasti on taas first play date saanut pistoja, wau! Ihana joulukoriste tämäkin!

  VastaaPoista
 5. Your ornament is so pretty! I like to stitch on plastic canvas for a change. Your puppy is cute and I actually really like the background!

  VastaaPoista
 6. Suloinen pikku-pentu siellä jo kurkistelee kevätaurinkoon...mulla on sua niin ikävä että tuskin maltan odottaa että tavataan ! Ulla,ja Tiina Marianne ja kaikki,kaikki tulee !!!

  VastaaPoista
 7. Great progress on your WIP and a wonderful ornament.

  VastaaPoista
 8. FPD looks awesome! I admire your skills. I should take a big canvas as my WIP too, but I still have such a long line ahead of it there is no way I can take that as my WIP yet.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.