keskiviikko 18. helmikuuta 2015

First Play Date update & Joy snowglobe


This month I have stitched at the concert pracitice, in the car, in the waiting room to a dentist and at school. As you can see I managed to stitch one ornament again... It is Dimensions Joy snowglobe. I have managed to make a little bit of progress with the First Play Date too and  it has been fun to stitch actually the wolf puppy. The background is much more confettistitching than the puppy.


Tässä kuussa on käsitöitä harrastettu mm. konserttiharjoituksissa, autossa, hammaslääkärin odotushuoneessa ja koulun aulassa. Kaiken tämän istuskelun ansiosta valmistui Dimensionsin Joy snowglobe -koriste. First Play Date -työ edistyi myös ja on ollut hauska pistellä sudenpentua tuon kaiken taustapistelyn sijaan. Tausta on täynnä pikkupiperrystä, joten sudenpentua on siinäkin mielessä kivempi pistellä.
9 kommenttia:

 1. Ihana tuo Snowglobe! Ja hienosti näkyy jo sudenpennun korva.

  VastaaPoista
 2. Love that cute ornament and I can see the wolf puppy!

  VastaaPoista
 3. Love that cute ornament and I can see the wolf puppy!

  VastaaPoista
 4. Ihana lumipallo! Sinä olet taas ahkeroinut!

  VastaaPoista
 5. Congratulations on finishing your Santa Globe. He's really sweet! :)

  VastaaPoista
 6. Niin pirteän Jouluinen tuo koriste ja Susityö yhtä uskomattoman hastava kuin aiemmatkin Kustom Craftini työsi (vai olikohan tuo eri suunnittelijan?) Pistely on niin kätevä juttu on tarpeet kulkee heposti mukana ..ite pistelein tänään sekä meno ja tulomatkan Seinäjoelle :)

  VastaaPoista
 7. A very nice snow globe ornament. And great progress on your WIP. I'm always amazed how fast you stitch.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.