keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Chiken, rooster and a chick

Last weekend I had a stitching meeting at our home. I had a wonderful weekend with friends and loads of laughing. We had a hilarious time and my dear sister was cooking and baking for us so I didn't have to do anything else but to stitch! I did finish the Chinese kit with chicken, rooster and a chick. My sister also sewed a storing basket for me and I sewed the other one. My version has to be looked really faraway so it might resemble the one that my sister made =DViime viikonloppuna oli meillä pistelytapaaminen. Voi hyvänen aika, että oli hauskaa =D. Vatsalihakset (joo, huomasin omaavani vielä sellaisetkin) on vieläkin krampissa kaikesta siitä nauramisesta. Rakas siskoni oli meille kokkaamassa ja leipomassa, että jaksoimme hädin tuskin pistellä sen kaiken syömisen lomassa =D. Kiitokset vielä kerran kaikille ihanille ystäville, jotka jaksoitte tulla meille =D. Todisteena siitä, että pisteltykin on niin sain valmiiksi kiinalaisen mallin kana, kukko ja tipu. Siskoni yllytin vielä ompeluhommiin eilen. Tarkoitus oli kyllä tehdä yhdessä jotain, mutta kaikki kunnia siskolleni, hän ompeli ihanan säilytyskorin. Tänä aamuna ompelin hämärästi siskoni ompelemaa koria muistuttavan tekeleen. Ja jos sitä katsoo kaukaa, hyvin kaukaa niin sitä voisi luulla säilytyskoriksi. Enkä edes jaksa selvittää mitä kaikkea onnistuin ompelemaan pieleen, siitä tulisi kirjasarja...12 kommenttia:

 1. Oi kun hieno tuo kiinalainen malli ja kivat korit! Ompelussa minäkin onnistun tekemään mitä eriskummallisempia virheitä...
  On teillä ollut varmaan kiva tapaaminen!

  VastaaPoista
 2. it seems you had a great moment, super =)
  another great stitching you have done !
  sewing also....
  I love those kind of baskets
  xxx

  VastaaPoista
 3. Your cross stitch looks fantastic. And wonderful baskets.

  VastaaPoista
 4. aww cute baskets..and sweet stitches.
  love x

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi, minulla ainakin oli mukavaa! Ja sinun ompelema kori on ihan yhtä hieno, olen itse kämmäillyt tuommosten vuoritettujen juttujen kanssa lukemattomat kerrat, joten kerrankos sitä sattuu (ja pitihän minunkin purkaa vähäsen, jokos se unohtui?!?! :D ).

  VastaaPoista
 6. You are lucky to have all that time for stitching!! Congrats on the finish!!:)

  VastaaPoista
 7. Wow...that's a great piece...well done!

  VastaaPoista
 8. Lovely.:) How good to meet friends with the same hobby.:)

  VastaaPoista
 9. Lovely finish on the rooster. It looks amazing.

  VastaaPoista
 10. Oli aivan mahtavan hauska viikonloppu ja ne ihanat ruuat! Kiitos!

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.