sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Watchful waiting

Here is a progress pic of the Bucilla's kit Watchful waiting. Those needles are in the middle so I'm pretty much in the halfway now. And I took those horse pics for Virpi and Maija cause I know they like horses. This horse lives quite near of us and I walk by her each time I walk to the school or to the beach with children.Tässä edistymiskuva Bucillan Watchful waiting -työstä. Neulat ovat keskikohdan merkkinä, joten jotakuinkin puolet on nyt tehty. Heppakuvat ovat Virpille ja Maijalle, koska heidän ainakin tiedän tykkäävän niistä =D. Tämä hevonen on melkein meidän naapurissa ja ohi kävellään aina, kun on asiaa kouluun tai rantaan.

10 kommenttia:

 1. Upeasti on Bucillan Susi Hukka edistynyt ,sain vierestä seurata kun tuota Kartanossa pistelit ja kylläpä siinä olikin paljon liki samansävyisiä lankoja ,oi,oi ... vaan sinähän ne kyllä teet -taitava, taitava Virpi ! :) :)

  Kiitos erityisen kauniista heppa-kuvista,ihana suomenhevonen,oikea perinteinen liinakko ja kaunis valkoinen piirto päässäään.

  Pakko antaa vielä kolme plussaa (+++) kun olet kuvannut hevosen pään ihan "oikeaoppisesti" profiilistaan,näyttäää todella kauniilta !
  :) :)

  VastaaPoista
 2. On tuossa sudessa kyllä sävyjä, mutta upea tulee ja hienosti edistyy.

  Kauniit heppakuvat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos heppakuvista munkin puolesta; meidän naapuripellolla oli vähän samannäköinen blondi viime kesänä. Saas nähdä, tuleeko taas, ystävineen. Meillä on hyvä heppapitäjä, varmaan melkein joka toisella pinsiöläisellä on hevonen/hevosia.

  VastaaPoista
 4. Great stitching and I love the horse photos.

  VastaaPoista
 5. lovely stitching and gorgeous horses - Amanda

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.