tiistai 2. huhtikuuta 2013

KUÄK

Finally I decided to participate an UFO stitching in a Finnish cross-stitch group. The idea is to stitch one week in a month a UFO project. I chose this Chinese kit with apple blossoms, chicken, rooster and a chick. I have tried to stitch this every now and then but not often enough to get it done one day. Thre threads are quite slippery so those are a bit tricky to stitch.

Olen tässä jo jonkin aikaa miettinyt josko uskaltautuisi oupsilaisten KUÄK-porukkaan. Eli pistelemään UFOa aina viikko kuukaudessa. Osallistun tällä kiinalaisella ristipistopakkauksella (johon siis tulee omenankukkia, kukko, kana ja tipu). Langat ovat liukkaita, joten siitä syystä on muut pistelyt viehättäneet enemmän. Olen tätä pikkuisen aloittanut ja tarkoitus oli, että sitä aina silloin tällöin tekisin, mutta ei se oikein ole innostanut. Josko nyt sitten useammin tarttuisin työhön - katsotaan mitä tapahtuu. Tässä siis aloitus kuva.
12 kommenttia:

 1. It's lovely so far! I hope you get it finished.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa mukaan! Ja tsemppiä KUÄK työn tekemiseen.

  VastaaPoista
 3. Jee, tervetuloa mukaan! Mitähän lankoja ne oikein ovat???

  VastaaPoista
 4. A very pretty UFO - great going!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä vain KUÄKin pistelyyn. Minulla on kanssa yksi saatu intialainen kitti, jossa lanka on haurasta ja katkeilee helposti. Se sopisi kyllä tuohon kategoriaan, onneksi siitä ei ole enää paljoa tekemättä.

  Ja nuo kevätvaihdot, siis niin mahtavia!

  VastaaPoista
 6. kyllä se valmistuu pikkuhiljaa..tsemppiä vaan kovasti.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuokin kanis kukka-työ Sinulta valmistuu ,siitä tulee varmasti hieno !

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.