keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Exchange with no rules

Long story short... I received my exchange from Tuulia and got this lovely apple pic and fabric + thread dyed by her. Lovely colours! The package included also two small charms. My exchange went to Lennu. I did a project bag for her and forgot to take pics of the threadkeeper and the fabric that I included into my exchange.


Koneelle jo jonotetaan, joten pikana oupsin säännöttömästä vaihdosta... Sain oman pakettini Tuulialta ja siinä oli kiva ompputaulu sekä Tuulian värjäämä kangas ja lanka sekä kaksi koristetta. Aivan ihania ovat kaikki lahjat ja Tuulian ihaniin värjättyihin kankaisiin olen onnekseni saanut jo tutustua aiemmin. Yksi taitaa päästä käsittelyyn tässä joskus... Minun vaihto lähti Lennulle . Vaihdossa sai siis käyttää vanhojakin pistelyitä ja Lennu on sen verran ihastellut tuota lintutyötäni, että se lennähti projektipussukan muodossa Lennulle. Lahjan lisukkeena oli myös kissanmuotoinen langanpidike ja Pariisi -kangasta, joista ei tietenkään muistettu kuvaa ottaa..


11 kommenttia:

 1. Ihanat vaihdot, sekä saamasi että lähettämäsi, ja erityisesti tuo lintutyö on upea!

  VastaaPoista
 2. Aww very sweet gift..
  Have fun xxx

  VastaaPoista
 3. olipas mahtavia vaihtoja jälleen, tuo lintupistely on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita vaihtoja molempiin suuntiin. Edellisen postin Belle Pepper on myös tosi ihana.

  VastaaPoista
 5. Kivoja vaihtoja, hyvä idea tuo lintupistely tuohon projektipussukkaan.

  VastaaPoista
 6. what a nice, lovely gift, enjoy !

  VastaaPoista
 7. Kiva vaihtoidea, hienot pistelyt molempiin suuntiin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos vielä, aivan ihana vaihto tuo on! Olipas kauniin diplomaattisesti sanottu että "sen verran" olen ihastellut lintutyötä :D Jestas, kun melkein alkoi hävettämään kun se paketista paljastui, olen NIIN paljon sitä ihastellut :) Eli siis aivan ihana, kiitos kiitos kiitos!

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.