maanantai 20. helmikuuta 2012

Birds&swirls

Our 2 year old son is mad about shoveling the snow. As soon as he wakes up he demands that we have to go out shoveling. After all snow has been removed from our yard (and a little bit of neighbours road as well) he looks at me saying with really sad voice: " Mom look all snow has been shovelled."  So far we have been lucky to have loads of snow =D. I haven't got much time for blogging since the computer is pretty much occupied after kids come from school. (And most of the time when they are at school we are out... shoveling the snow). Anyway here is a quick update (guess who is already searching for his overalls and mittens...). This small design is Dimensions Birds & swirls kit from Daydreams collection.

Meidän pikku mies 2 v. on innokkain lumityömies ikinä. Heti kun vaan silmät saa auki niin ikkunasta kurkistettuaan kuuluu huuto: " Äiti katso on satanut lunta!" Siitäpä sitten aamupalat naamaan ja lumitöihin. Sitten kun pihasta on lumet kolattu (ja pikkuisen naapurinkin tieltä) niin poika istuu surullisena rappusille ja toteaa, äiti kato nyt kaikki lumet on pois. Siinä sitten lohdutan, että varmasti huomiseen mennessä on satanut lisää. Ja ollaan sitä joskus kolattu pihaa vaikkei siinä lunta olisikaan... Siispä on tämä blogin ylläpito jäänyt vähän vähemmälle, kun koneet ovat aikaslailla varattu jahka nuoriso kotiutuu koulusta. Ja päiväsaikaan ollaan sitten tosiaankin tuolla lapioimassa sitä lunta. Tässäpä pikainen päivitys (ja arvatkaa kuka tuolla jo etsii ulkohaalareita ja lapasia....). Kuvan malli on Dimensionsin Daydreams -mallistosta ja on nimeltään Birds&swirls. Ihan kiva ja nopsa pistelys.15 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo lintu!! Ja voi piiperoa, ihana postaus :) Täällä ainakin on pari päivää tullut niin paljon lunta, että lumityöntekijöille kyllä riittää kolattavaa :)

  VastaaPoista
 2. Söpö tirppa. Voin lohduttaa, etä kyllä se lumenluonti-into lopahtaa ajan kanssa - viimeistään kun lumityöt on viikkorahan ehto :) Mutta pitäähän lumesta nauttia, kun sitä on =)

  VastaaPoista
 3. That looks great, i love the way you are showing it.

  Good luck with the snow shoveling

  VastaaPoista
 4. onpahan kaunis lintu :)
  meillä olisi töitä innokkaalle lumenluojalle/kolaajalle, mutta voipi olla, että lainlaatijat eivät hyväksy lapsityövoimaa muuta kuin kotona jos sielläkään. Meiltä ei tahdo löytyä pihansiivoojaa. Isäntä ei ehdi ja poika9-v ei taho oikeen kiinnostaa. poika voi muutamankolallisen lykätä, mutta se ei paljoa ilahuta näillä keliillä:)
  joudunko toivomaan teille lunta ja meille aurinkoa ja vesisadetta ;)

  VastaaPoista
 5. it is looking so sweet..
  i love snow so much..can i come and help you with snow shoveling..
  hugs xx

  VastaaPoista
 6. Meidänkin pikkumies on innokas lumikolaaja. :) Se taitaa olla vaan niin mukavaa touhua? :)

  VastaaPoista
 7. Tosi nätti lintu! Pienet pistelykset on kivoja, kun ei mene vuosikausia saada valmiiksi.

  VastaaPoista
 8. I bird looks beautiful! Have fun in the snow! :D

  ~McKenna

  VastaaPoista
 9. Suloinen pikku-lintunen -niin sun tyylinen !
  Ihan,ihana !

  meidän poika on on ollut myös pienestä asti innokas pihahommiin-on klannut ja lapioinut ihan olemattoman kokoisesta asti.
  ja voi sitä riemua kun tänä talvena on saanut opetella ite traktorilla tekemään lumityöt.
  Kyllä mun kelpaa pihalla taputella kun aina on piha putsattu !!!

  VastaaPoista
 10. Meillä miesväki on kuulemma suunnitellut lumilingon hankkimista. Eikä piha ole edes kovin iso....

  Suloinen lintunen ja niin sinun tyylinen !

  VastaaPoista
 11. Lunta riittää... Meillä lapset kolaavat sen takia, että saavat kasan oikeaan paikkan pihalle... Ihan sama mulle, kunhan kolaavat.

  Kaunis tuo lintupistely. Mikin viimeistelisin ehdotomasti tyynyksi, silloin se säilyy pitkän aikaa käytössä ja tyynythän on ainakin meillä olleet erittäin suosittuja majanrakennus puuhissa myös.

  VastaaPoista
 12. Suloinen pikkulintu! :)Mistä löydätkin aina niin nättejä malleja...
  Meillä lumityöt on jääneet tänä talvena ihan minun vastuulleni... eipä siinä, hyvää liikuntaahan se on.

  VastaaPoista
 13. Kaunis pistely; linnut ovat niin ihania - mukavaa, että niitä alkaa kuulua jo luonnossakin!
  Ja hienoa, että joku tykkää tuosta lumesta, sitähän kyllä riittää...

  VastaaPoista
 14. What a lovely bird! You could make a pillow of it.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.