tiistai 20. joulukuuta 2011

Thank you Tarja! / Kiitos Tarja!

I loaned one Cross Stitch Gold magazine to Tarja in the spring and looked what amount of goodies Tarja sent me back along with the mag.  Part of the buttons ended into these two ornaments that I finished yesterday. My older daughter finished part of the heart ornament. I think she did a great job compared to what I did with my first ornament (and I was an adult when I finished my first ornament). I also want to thank my lovely daughter for taking  the pics for me =D. I'm a lucky woman...

Tarja kyseli yhtä Cross Stitch Gold -lehteä lainaan Ikaalisten ristipistoviikonloppuna. Lähetin lehden ja eilen lehti kolahti takaisin postilaatikkoon, mutta ei suinkaan yksin. Katsokaa ja ihailkaa mikä läjä kaikkea ihanaa tuli mukana. Kiitos Tarja. Tämä on kyllä ihan ylenpalttisen liikaa. Osa napeista pääsi jo koristamaan näitä kahta joulukoristetta. Tuota sydänkoristetta kasasi vanhempi tyttäreni ja sai mielestäni sen tosi hienosti pingotettua. Paljon paremmin mitä minä ensimmäistä pusatessani (ja olin sentään ihan täysi-ikäinen). Kiitos tyttärelleni myös hienoista kuvista, olen oikea onnenpirkko =D

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan yllätys-lahjan Sinäkin olet saanut!!
  -niin kivoja monenlaisia nappeja ja nuo metallirasiat on niin käteviä kaiken pienen mutta tarpeellisen säilyttämiseen :)

  Upeat koristeet ja todella taitavaa viimeistely-työtä ja valokuvausta tytöltä :)

  VastaaPoista
 2. Lovely ornies, and nice of her to send some goodies back with what she borrowed. Glad you liked everything!!

  VastaaPoista
 3. wow lovely ornies..everything is so pretty..have fun xx

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että kiitokseni lainasta miellytti sinua :) Vielä ISO JA LÄMMIN KIITOS lainasta, sillä tuo nalle-malli on minulle tosi tärkeä!!!

  Ihanat pistelyt sinulla!!!

  Oikein mukavaa ja rauhallista joulua sinulle ja läheisillesi!!!

  VastaaPoista
 5. ihanan lahjan olit saanut, kaikkea tapeellista :) No eihän se omena kauas puusta putoa, teillä on kasvamassa uusi ristipistosukupolvi:)
  Joulurauhaa sinullekin ja pistelyrikasta uutta vuotta**:)**

  VastaaPoista
 6. Kovasti jouluista ja nättiä täällä =) Kiitokset kortista ja koristeesta. Täällä päin oltiin laiskoja tänä jouluna ja pistettiin lehteen ilmoitus korttien sijaan.
  Mutta oikein mukavaa ja rauhallista joulua teille ja myöskin pikkuisille ja toivottavasti seuraavanakin vuonna saa ihailla lisää upeita töitäsi. =)

  VastaaPoista
 7. Wow.... now that's called paying back with interest, hehehehe. :D

  VastaaPoista
 8. Oletpas saanut ihanat lahjat! Ja kuvat ovat kyllä hienoja (terkut sinne kummitytölle! :)

  Oikein ihanaa joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.