sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Christmas ornaments.

I'm completely hooked on Sari's Christmas calendar =D Most often I just save the freebies that I find and rarely stitch them. They are too often forgotten while stitching current WIP's. I thought this time I do something a bit different. Here you go.... These ornaments I stitched last week. Let's see what we get next week =D


Olen ihan koukussa Sarin joulukalenteriin =D Aivan liian usein noita kivoja ilmaismalleja vain tallentaa koneelle (ja arvatkaa monetko ilmaismallit ovat menneet sen siliän tien, kun koneet ovat hajonneet). Sitten ne vain unohtuu sinne jonnekin. Nyt ajattelin pistää tuon nykyisen projektin joululomalle ja keskittyä näihin Sarin löytöihin. Tässä viime viikon tuotokset. Saas nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan =D21 kommenttia:

 1. Voi että olet ollut ahkera! Minäkin tykkään kaikista noista ja just tänä aamuna sainkin valmiiksi tuon ylimmäisen kuusen. Marjakuusikin houkutteleisi ihan kamalasti, jos jotain joulupistelyä teen vielä, niin sen sitten, mutta nyt pitäisi alkaa sukkia neulomaan...

  VastaaPoista
 2. They all look lovely,i forget the freebee's too, but since i print them out, it's more likely that i stitch them.

  I hope to see more of your freebies next week.

  Hugs Yvon.

  ps: have you seen that Jim Brandenburg is working on a new book about Wolves?

  VastaaPoista
 3. Kauniita!Hyvää adventtisunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. they all looking so beautiful..i also print my freebie and then i remember them to stitch..
  keep well.hugs for you xx

  VastaaPoista
 5. Gorgeous! I love the bottom tree one best but they are all lovely :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania ovat kaikki. Itsekin suunnittelen pisteleväni noista pari, ehkä ristipistohassutuksessa - jos aikataulu antaisi myöten osallistua. Sen näkee vasta välipäivinä...

  VastaaPoista
 7. Voi niin tuo Sarin joulukalenteri on ihan huippu. Nyt oon tulostellut melleja suoralta kädeltä, en siis tallentele enää, kun mulla ei pysy koneella mikään tallessa näemmä.

  Ihania pistelyksiä siis! =)

  Oiekin ihanaa sunnuntaita ja jännittävää ristipistokalenteriviikkoa siulle. =)

  VastaaPoista
 8. mahtavasti olet ehtinyt pistelemään, itse olen pääasiassa tulostellut malleja talteen, että teen sitten myöhemmin.........

  VastaaPoista
 9. Minä oon ihan mykkyrällä ilosta kun nään että joulukalenterista tykätään ja varsinkin kun näitä on jo näin monta YKSI ihminen ehtiny pistellä. :) Aivan mahtavalta näyttäävät ja hurja on vauhti. Itsellä tuntuu aika riittävän juuri ja juuri joulukalenteripostausten tekemiseen, jos ottais vaikka oman hassutuksen ensi vuonna "yksi joulumalli/kk".

  VastaaPoista
 10. Ai, ihanaa, olet tosiaan osannut hyödyntää Sarin kalenteria - voi, kun kiva! (Vaikka kyllä minä sitä sun nelivärisukkaakin vartoon - vaikka kaksivärinen on ihan hieno... Mutta eihän sen valmistuminen ennen joulua ole sulle temppu eikä mikään, sun pistelyvauhtisi tuntien!

  VastaaPoista
 11. Miten sinä tuollaisen määrän olet ehtinyt pistellä jo noita?! Aivan ihmeellistä, tosi ihania kaikki!

  VastaaPoista
 12. SAri on kyllä ahkera mutta sinä aivan superahkerana kun olet jo näin monta ehtinyt pistelläkin !! Alimmainen on mun lemppari.

  VastaaPoista
 13. Ihan hirmuinen määrä valmistuneita! Ja kyllä tuo Sarin kalenteri on ihan must; vaikkakin minulla(kin) tuppaavat ne mallit jäämään koneen uumeniin. Tuon sukan olen suunnitellut ottavani mukaan ensi vuoden hassutukseen.

  VastaaPoista
 14. Oot sä kyllä nopea :-D
  Ihania malleja kaikki ja varsinkin tuo alimmainen!

  VastaaPoista
 15. Lovely ornies Virpi...looking forward to seeing the finishes.

  VastaaPoista
 16. Tosi kauniita pistelyitä olet tehnyt ja vaikka kuinka paljon! Hurja tahti :)

  VastaaPoista
 17. Siis viikossa olet pistellyt nuo?!?! Tehokasta!

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.