sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Late spring

Sorry to you all who waited a post about the Bird Poste =D. I got the final page on the Late spring and I just had to stitch it. Now I have one new addition to my wolf collection =D.

Anteeksi vain kaikki, jotka odottitte päivitystä Bird poste -projektiin. Viimeinen sivu Late spring-malliin ilmestyi ja tottahan minun piti se väkertää valmiiksi. Nyt on sitten taas uusi lisä susiseinälle, jos vain saisi kehystettyä sen joskus... =D Maajo: Laiton tuon pistojen määrän tuonne kuvan alapuolelle. Kysyit sitä joskus kauan sitten ja nyt sitten viimeisen sivun ilmestyttyä näin ne määrät. Olisivathan ne tietty siinä kansisivussa olleet, mutta olen sen laittanut jonnekin tosi hyvään talteen...Late spring by Kustom Krafts
Stitches / Pistoja: 243 w x 154 h

22 kommenttia:

 1. Ihana! :) Siitä sitten oikeasti tuli susi. Muistan kun arvuuttelit, että mitä tuosta on tulossa, ja minusta se alku näytti ihan kissalta (meillä oli lapsuudenkodissani pitkäkarvainen valkoinen kissa), mutta koska kyseessä olit sinä, niin ei se voinut olla muu kuin susi. ;) Toivottavasti saat suden pian kehyksiin ja kavereiden joukkoon seinälle! Susihan on laumaeläin, joten pitäähän niitä susitaulujakin olla sitten laumoittain. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno susityö taasen. On siinä pisto poikineen :)

  VastaaPoista
 3. Oh my gosh! Virpi, that is stunning! Such a gorgeous piece. I love it! Definitely putting this one on my wishlist! Lol.

  VastaaPoista
 4. Ihana susi. Miten sinä ehdit pistellä noin paljon? Mulla on tällä hetkellä ihan liian vähän aikaa pistelylle, mistä syystä mikään ei etene tarpeeksi nopeaksi.

  VastaaPoista
 5. wow..i love it too..it is really very beautiful xx

  VastaaPoista
 6. What a beauty, I love it!
  Greetings, Amarins

  VastaaPoista
 7. Wow, it's gorgeous!!
  =)

  VastaaPoista
 8. Vautsi, hieno lisä susiseinälle.

  VastaaPoista
 9. Onpas se kaunis. niin kiltin näköinen susi. Nopeasti sen olet pistellyt. Sopii mahtavasti sun susiseinälle;)

  VastaaPoista
 10. Niin kuin moni muukin on jo todennut, aivan ihana!

  VastaaPoista
 11. Ihana susihukkanen ja tosi nopeasti valmistui!

  VastaaPoista
 12. Nii-ih, mitä tästä nyt sanoisi: juku! On tosiaan hempeä tämä susityö, jotain "ihan muuta" kuin yleensä, eli on veikeä työ susiseinälle perinteisempien rinnalle. Tosi nopsasti se tuli valmiiksi, nyt vain pian kehyksiin ;)

  VastaaPoista
 13. Onpas suloinen kuva! Kunhan tulen käymään niin ilmeisesti luvassa on taas heti ovesta sisään asteltuani taulun-ripustus-operaatio :D (vaikka kivaa se oli!)

  VastaaPoista
 14. Ihana tuli tästäkin susityöstäsi. Uskomattoman isoja ja paljon erivärisiä pistoja vaativia töitä ehdit ja jaksat pistellä. Upeita kaikki kerrassaan!

  VastaaPoista
 15. What a stunning picture that is! Well done on finishing such a wonderful piece of stitching :-)

  VastaaPoista
 16. Upea työ...susi-äitikin hellii omaa pentuaan.
  Tuli mieleen ihan yksi Anna-Mari Kaskisen lasten runo,siinä oli jotain tälläista..

  ...
  Karhu-emo rakastaa
  pentuansa leikkivää,
  pientä pörheää

  Nauraa valtamerten hai
  -potran poikasen se sai !
  Oma lapsi verraton ,
  kaikkien rakkain on !

  A-M Kaskinen

  VastaaPoista
 17. Awwww, this is beautiful, Virpi. :D

  VastaaPoista
 18. On kyllä upea! :) Tuo on isompi kuin moottoripyörätyöni, jota olen pistellyt jo nelisen vuotta. Huh, kyllä taas huomaa, että olet nopea pistelemään! :)

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.