sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Does anyone else have problems?

Once again I have had problemis in commenting blogger-blogs. Does anyone else have this problem? Many blogs which I try to comment with my google-account claims that I am not allowed to comment with my google account. I have commented before but now (I have tried several days) I'm not allowed anymore. So please if you can change your settings so that readers can comment with their name/url cause thats the only way that I am able to comment right now.

Onko kenelläkään muulla ongelmia kommentoinnissa? Siis vähänkö alkaa nyppiä, kun olet kirjoittanut pidemmän kommentin ja blogger vaan tyynen rauhallisesti ilmoittaa, että sinulla ei ole lupa kommentoida. Jos viitsisitte tarkistaa, että blogiinne voi kommentoida myös nimellä ja url-osoitteella niin minäkin saisin ääneni kuuluviin. Kaikissa blogeissa ei näemmä ole ongelmaa edes googlen tilillä kommentoinnissa, mutta toisiin en voi kommentoida ollenkaan. =(

12 kommenttia:

 1. Heip! Mun atk-tukeni sanoi, että syynä voi olla teidän oman koneen asetukset. Novitan Neulomiossa oli kerran tälläinen vastaus;

  "Tutkailtuani asiaa vähän enemmän.... Ongelman syynä voipi olla kommentoijan koneen palomuurin asetukset. Myös pop up:t ja cookies:t on oltava sallittuja. Jos eivät ole, niin kommentointi ei onnistu."

  Toivottavasti auttaa asian selvittelyssä.

  VastaaPoista
 2. Siis neulomolaisilla ollut samanlaisia kommentointiongelmia ja siellä monella asia ratkesi tuon vinkin avulla, jonka tuohon edelliseen viestiin liimasin. Itse en ymmärrä näistä mitään, onneksi on atk-tuki perheessä...!

  VastaaPoista
 3. I had this too.When you sign in leave the box that say's keep me signed in NOT TICKED.It worked for me.

  VastaaPoista
 4. Höh, toivottavasti kommentointiongelmat ratkeavat, tuo on kyllä aikas ärtsyä...

  VastaaPoista
 5. I've got the same problem, most of the time i have to retype everything 3 or4 times before i;m able to comment.

  I hope they can fix it soon.

  Hugs Yvon.

  VastaaPoista
 6. Ei haittaa mitään "kommenttitestailut", kiva että kommentointi onnistuu blogiini:) Saattaapi olla just tuossa pop-upissa ongelman ydin tai sitten ei...
  Onhan sulla hyvin joulusukka edistynyt!

  VastaaPoista
 7. Sarin kanssa iahiltiin molemmat jälleen sun Dimensions mallia- miten moninkertaiset kuviot ja sävyt tuossa sukassa onkaan ,ihana!!

  VastaaPoista
 8. Your blog is beautiful,congreatulation.Marie-Claire

  VastaaPoista
 9. mulla on ollut ongelmia kommentoida blogiisi työmaan ¨kannettavalla koneella, täällä on vähän huonot kentät, mutta kotoapäpin onnistuu hyvin.sama ongelma on ollut Maijan blogin kanssa:(

  VastaaPoista
 10. Virpi, try changing the Comments setting on YOUR blog to POP UP window. Most of the time, this fixes the problem. Fingers crossed that it'll fix yours. Good luck!

  VastaaPoista
 11. Yhtä, melko lyhyttä tosin, kommenttia yritin lähettää kolme kertaa ennen kuin onnistui.. onnistui lopulta, enkä muuttanut välillä tietokoneen asetuksia tms. Siitä päättelin, ett ongelma on bloggerilla (?).

  VastaaPoista
 12. Tiedän tunteen. AARGH! Ärsyttävää. Mutta jos se on Bloggerin päässä, niin me emme taida mahtaa asialle mitään.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.