lauantai 6. elokuuta 2011

What a wonderful world...

Today I had a lovely day with stitching friends fromhere, here and here and here. And also one visitor who doesn't have a blog yet and three daughters that had their own cross-stitch and latch hook projects with them. I'm really impressed. I got lovely gifts as well. I tried to take a close up photo of the glass ornament that was made by Sari but it was a bit tricky to get a reasonable photo with flash light. Thank you all for a lovely day! In the last photo you can see what I stitched today.

Tänään oli mitä ihanin päivä, sillä täällä oli hauskoja, ihania ihmisiä mm. KukkatarhastaRaparperitaivaan alta, Lumivalko ja Ruusunpuna sekä Mission impossible. Unohtamatta tietenkään Pirkkoa (jolla ei vielä ole blogia) sekä toisen sukupolven käsityöläisiä, jotka olivat mukana omien projektien kanssa. Olen erittäin vaikuttunut näiden nuorten käsityöläisten taidoista =D Ja ihania tuliaisia sain myös joista kuvia ohessa. Sarin kauniista lasityöstä oli vähän hankala saada kunnon kuvaa salamavalolla ja koskapa on niin pimeä päivä (noin niin kuin sään puolesta) niin kuvaus ilman salamaa ei tuottanut senkää vertaa katselun kestäviä kuvia.  Viimeisessä kuvassa sitten tämän päivän pistelyprojekti... Kiitos kaikille vieraille mukavasta päivästä!

PS. Naulakosta löytyi musta H&M:n samettitakki. Kukahan tunnistaa omakseen?12 kommenttia:

 1. Oi, ristipistotapaamiset ovat aina niin kivoja! Hienoja tuliaisia ja hienosti edistyy susityö.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi,oli niin mukavaa taas tavata Sinua ja muita ystäviä.Kaikilla oli mukana niin hienoja ja erityylisiä töitä,kyllä taas pistely intoa tuli lisää.
  Ja ne teidän piha-kanat-
  varsinkin se ruskea-miten kauniita ja mukavan kotkottavia Rouvia he olivatkaan.

  VastaaPoista
 3. wow..very lovely stitching..
  hugs cucki xx

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa siltä että teillä on ollut tosi mukava päivä! Ihania tuliaisia olet saanut!

  VastaaPoista
 5. Sounds like you had lots of fun! And your projects is progressing beautifuly!

  VastaaPoista
 6. Love your progress! It is looking great! fun to stitch with friends!

  VastaaPoista
 7. Lovely gifties. I love the shade of that orange floss. At first, I thought it was an orange candy cane, lol. Then I enlarged the pic, and realized what it was! Your project is beautiful. What's it called?

  VastaaPoista
 8. Kivoja lahjomuksia :)
  - Ei oo tottakaan, sun romanttisenihana susitauluhan on pian valmis!

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanasta päivästä. Meidän Helmiina ilmoittautuu takin omistajaksi. Kulkeutuisikohan se jonkun rehuauton mukana tännepäin (vitsi tai tosijuttu, en tiedä), jospa karvaturrit söisivät täällä saman firman sapuskaa, en tiedä sitäkään. Eiköhän se takki joskus tänne kulkeudu. Teillä on maailman kiltimmät lapset, eivät tapelleet ollenkaan. Niin no syy taitaa olla pitäjässä, me kun ollaan sieltä hurjasta ja häjystä niin meillähän sitten pahnanpohjimmaisetkin osaavat tapella.
  terveisiä teidän ihanille kanoille, olivat suloisia :)

  VastaaPoista
 10. Kivan kuuloinen tapaaminen ja tosi ihania tuliaisia sait kyllä!
  Tuosta taulusta tulee upea, on niin realistisen näköinen.

  VastaaPoista
 11. Oli tosi mukavaa taas pistäytyä pistelemässä, kiitoksia vain sinulle järjestämisestä! Tarjoilut olivat todella suussasulavia, seura hyvää ja kanat hauskoja :-)

  VastaaPoista
 12. It's always so much fun to stitch with friends. Great progress picture.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.