tiistai 26. lokakuuta 2010

Playful snowmen, cross stitches done

I have done most of the cross-stitches now. I'm sure there is loads of missed stitches that needs to be done. The amount of backstitching & french knots is a bit depressing...

Luulen, että suurin osa ristipistoista on nyt tehty. Puuttuvia pistoja lienee lukuisia ja niitä täydennän, kunhan ne ensin löydän =) Jälki- ja solmupistojen määrä on aika masentava...

8 kommenttia:

 1. Unbelievable! You work very fast!
  It's nice.
  Succes with al the backstitches and the french knots....

  VastaaPoista
 2. No ovat todella tulleet nopsasti! Kieltämättä nuo "tehostepistot" ovat minustakin aika työläitä aina, mutta kyllä vaivan arvoisia - niiden myötä lopputulos saa niin paljon eloa!

  VastaaPoista
 3. Lumiukot näyttävät kivoilta,olet tosiaan ollut taas ahkera!
  Nämä ovat yksi suloisimmista joulu/talvipistelyistä mitä olen pitkään aikaan nähnyt :)

  VastaaPoista
 4. Cute! Backstitch and French knots are not my favourites either so I can definitely understand. Patience is the key ^.^ Good luck :)

  VastaaPoista
 5. Wow that looks so beautifull!!
  Good luck with the french knots and backstitches, they are nor fun but mkae it complete!!

  VastaaPoista
 6. Nämäkin jo valmiina! Aivan ihanat lumiukot. Onneksi mulla on miljoona ideaa sulle joululahjaksi korvaamaan se ihana balleriina-taulu (jonka sain muuten jopa jo ripustettua seinälle niiden aikaisempien tekemiesi taulujen seuraksi). Toivottavasti saan edes jonkin niistä mun ideoista sitten myös toteutettua ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi nopsaan ovat pistot valmistuneet!

  Meinasin kyllä tulla ainakin käväsemään. En saa lapsenvahtia kun isännälläkin on menoa silloin. Otan Paavon mukaan, mutta eiköhän se ainakin pari tuntia viihdy ja pitempäänkin jos sattuu nukahtamaaan.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.