tiistai 19. lokakuuta 2010

Happy birthday to me

Today I received most wonderful parcel from my birthday exchange partner. The gift was wrapped in the most prettiest striped GREEN fabric I have ever seen (the gifts are on top of that fabric) and take a look what I got. Inside the package there was chocolate, candies (kids are on holiday from school so I had lot of helpers in opening the parcel and they got part of the goodies too), little pouch with ribbons inside, green fabric for finishing and another one for stitching and stitched project bag with my name on it. I love everything! Thank you so much who ever you are. The other pic is of a card, thread and ribbon that I got from my sister. She visited Violarium stand on the craft show in Oulu and she bought these lovely gifts for me. The thdread and ribbon are so pretty. The pic doesn't do the justice for them. The thread is Pomme de pins shade Intérieurs (take a look at the pic on the shop pages so you see really closely how pretty colours the thread has).  The thread is so pretty that I would like to stitch it straight away. Thank you to my dear sister!


Tänään sain aivan ihanaa postia synttärivaihtopariltani. Lahja oli paketoitu mitä kauneimpaan raidalliseen, VIHREÄÄN (muut lahjat on asteltu tämän kankaan päälle kuvassa). Ja katsokaapas mitä sain... Paketissa oli suklaata, sisupastilleja (lapset ovat syyslomalla koulusta ja minulla oli paljon innokkaita lahjan avaajia siksi en ennättänytkään ottaa kuvaa siitä kuinka kauniisti oli lahja kääritty tuohon kankaaseen. Osa karkeista ja suklaasta menikin apulaisten suuhun.), nätti pieni pussi täynnä nauhaa ja nyörejä, vihreää kangasta viimeistelyyn ja pistelyyn ja ihanaakin ihanampi projekti pussukka. Tämä paketti oli kyllä niin ihana ja ajatuksella kasattu, että ei voi muuta kuin huokailla onnesta =). Kiitos sinne pohjoiseen jolle kulle (sen verran pitää olla utelias, että tutkin postileiman...). Toisessa kuvassa on siskoni lähettämä kortti, lanka ja nauha. Siskoni kertoikin jo tehneensä ostoksia Violariumin  osastolta Oulun kädentaitomessuilta. Kuva ei tee oikeutta tuolle Pomme de pinin langalle, jonka sävy on Intérieurs (linkistä pääsette ihastelemaan lähikuvaa langasta). On kyllä niin nätti lanka, että tekisi mieli heti pistellä siitä jotakin! Kiitos rakas siskoni!

15 kommenttia:

 1. happy birthday. Wonderful gifts.

  VastaaPoista
 2. What a lovely exchange you have recievied.
  Enjoy it!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana vihreä paketti! Onnea vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 4. Hurjasti onnitteluja merkkipäivän johdosta !! Ihania juttuja olet saanut.

  VastaaPoista
 5. Oi että, onnea! Kivaa olla päivänsankari, vai mitä? :)

  VastaaPoista
 6. Lucky you - wonderful gifts. Happy birthday.

  VastaaPoista
 7. Happy birthday Virpi! The gifts are lovely

  VastaaPoista
 8. Onnea Sinulle synttärien johdosta!!
  Hienoja lahjoja olet saanutkin.
  Kiitos S.postista :)

  Lumi-ukko koristeesi ovat edistyneet hienosti ,ne on niin suloisia!!

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea Virpi!! Kuulin että sinulta on minulle synttärilahja Nurmeksessa, joten saan sen sitten viikonloppuna (minullakin kun on tänään synttärit :) Aavistelen, että se on jotain uskomatonta taas, niinkuin sinun tekemät lahjat yleensä on. Jännittää jo valmiiksi :)

  VastaaPoista
 10. Happy Birthday to you Virpi.
  LISA V

  VastaaPoista
 11. congratulations on your birthday, I hope you had a really nice day !

  VastaaPoista
 12. Happy belated birthday, Virpi. And enjoy all your wonderful goodies.

  VastaaPoista
 13. Happy Birthday! Thank you for dropping by my blog and entering in my Giveaway. Lovely presents that you got there :)

  VastaaPoista
 14. Belated Happy Birthday wishes. Lovely gifts. :0)

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.