sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kalajoki

I was at stitchers meeting at Kalajoki yesterday with our "baby". We had a scissor fob exchange and I received the most prettiest fob from Marja-Liisa. Her stitching is so neat and small that I never learn something like that. Thank you so much! My fob went to Minna. I did try to take close up photos of both fobs but since I don't have my brilliant phone right now I had to take the pics with my camera and those were so horrendous that I can't show them to you. The pic with all scissor fobs succeeded so I show that to you. The fob that I received is that cute birdhouse in the bottom right corner and the fob that I stitched is the upper right corner. Thank you Lennu for hosting such a lovely meeting and thank you all who kept such a good company. I had fun =). The exchange included also other goodies like fabric, threads (green of course), laces, candy and chocolate. Kids were really happy to have candies on the way home! My dear husband spend whole day in a local swimming park so I could have a day off =)

Vietinpä eilen ihanaisen kesäpäivän pistelijöiden tapaamisessa Kalajoella "vauvamme" kanssa. Meillä oli saksikoristevaihto ja sain mitä ihanimman koristeen Marja-Liisalta. Hänen pistelyt ovat niin ihmeellisen pieniä ja siistejä, etten varmaan koskaan yllä samaan. Kiitos oikein paljon. Minun koristeeni meni Minnalle. Yritin ottaa lähikuvaa molemmista koristeista, mutten onnistunut, koska rakas puhelimeni ei ole nyt täällä ja jouduin käyttämään digikameraani. Ryhmäkuvasta saa edes jotain selvää, joten laitanpa sen nyt sitten tänne. Saamani suloinen linnunpönttö-saksikoriste on alhaalla oikealla ja tekemäni puna-valkoinen koriste on ylhäällä oikealla. Kiitos Lennu, että jaksoit taas järjestää tämän joka kesäisen tapaamisen ja kiitos kaikille hyvästä seurasta. Minulla oli hulvattoman hauskaa =). Vaihdossa piti muuten keksiä parille jotain K:lla, E:llä, S:llä ja Ä:llä alkavaa ja minä sain K=kangasta, E= erilaisia pitsejä ja vihreitä (tietysti) lankoja, S=suklaata ja Ä=ässäpussin. Lapset olivat erittäin mielissään tuosta viimeisestä lahjasta ja kotimatka sen ansiosta sujuikin ihan mukavasti. Rakas mieheni vietti koko päivän Jukuparkissa isompien lasten kanssa, joten minä sain lomapäivän =)


4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat kaikki saksikoristeet! Olispa ollut tosi mukava olla siellä mukana mutta en olisi enään jaksanut lähteä. On näin tuskallisen kuumakin.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva että olet saanut kesässä yhden lomapäivän viettää, mukavan seuran ja mukavan puuhan merkeissä :)

  Mulla taas muuta olekaan kun "lomaa", poika alkaa viettää yhä enemmän aikaa kavereiden kanssa ja jos vaan ei sada niin yksin täällä kotona saa nöksöttää.

  VastaaPoista
 3. Oli tosi ihana kun tulit, oli mukava nähdä taas! Kiitos myös niistä ihanista mitä ikinä syötäviä ne nyt olivatkaan, viimeiset syötiin sunnuntaina ja hyviä olivat vieläkin :)

  VastaaPoista
 4. Ihania vaihtoja kertakaikkiaan!!! Ja tosi kivasti tuo sun kissa edistyy. :)

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.