torstai 3. kesäkuuta 2010

Night of the wolves

I have lost count of how many  updates there is with this project but this ain't finished yet. I think it takes at least two or three week to stitch this. Our baby is climbing everywhere and he puts everything in his mouth so I don't manage to stitch while he is awake. I used to have time for myself when he slept a bit longer in the mornings but now he likes to wake up as soon as I try to concentrate on my hobby =).

Olen jo unohtanut monesko päivitys tämä on tähän työhön, joka ei vieläkään ole valmis. Luulen, että tätä pistelen ainakin kaksi tai kolme viikkoa. Meidän "vauveli" kiipeilee jo joka paikkaan ja pistää suuhunsa kaiken mahdollisen mitä löytää, joten ei pistelyä hänen valveilla ollessaan. Minulla oli tapana pistellä aamuisin, kun pikku mies vielä nukkui, mutta nyt hänelle on ilmeisesti kehittynyt joku ylimääräinen aisti ja hän ponkaisee ylös heti kun istahdan käsitöineni alas =).


5 kommenttia:

 1. Hello Virpi!
  What a beautiful wolve...
  And i understand that it is difficult to find any time for stitching and hobby with a little baby around!
  Today i recieved my new box off wolves because my first has the wrong collors, so i had to do it again....sorry,when my english is not very well!
  greetings from Pauline

  VastaaPoista
 2. Upea työ, ei ole enää paljoa jäljellä! Tiedän tuon tunteen, kun pikku ihminen mielellään söisi kaiken mihin ylettyisi...Maistunut on mm. DMC:n lankatokka, alkuperäinen ohje, ristispakkauksen kulma on kuin koiran jäljiltä sekä suusta on kaivettu silkkilangoin kirjottu minibiscornu...

  VastaaPoista
 3. This is another stunning piece Virpi. The baby stge is so short so enjoy it while you can - there'll be plenty of time to catch up with stitching when he's older. :0)

  VastaaPoista
 4. Mutta onhan tämä nyt jo melkein valmis, ja niin upea!

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.