perjantai 27. syyskuuta 2013

Kustom krafts sal

I decided to participate into a two SAL's at Kustom Krafts in here. Can you guess which one this is? I keep this one as a priority SAL piece. I stitch the other one if I have time. New page is posted once in a month so I should have some time to stitch the other SAL too. I post about it later. And in the end couple of pics from a Finnish forest =D


Osallistuin pariin Kustom Kraftsin SALiin täällä. Arvaatteko minkähän niistä aloitin? Tämä on SAL töistä se, jonka pistelen aina ensin ja toista sitten sen verran kuin ennätän. Uusi sivu mallista tulee sähköpostiin kerran kuussa, että ehkä pikkuisen aina ennätän sitä toistakin pistellä, jos ei ihan älytöntä piperrystä ole nämä mallit. Mutta siitä toisesta SALista sitten vähän myöhemmin lisää.... Ja lopuksi vielä pari kuvaa syksyisestä metsästä.


4 kommenttia:

  1. Joo ei varmaan ole ainakaan tuo susi ;-)

    VastaaPoista
  2. Mä arvaisin että pistelet Susi-taulua :)

    Selasin läpi K.Kraftsin sivuja ja voi miten uepita malleja siellä olikaan..erityisesti jäi mieleen joulumalli " Miss december" jossa ihan meidän kissojen näköisellä katilla on kaulassaan upea jouluseppele..aahh miten upea .Mutta mikä määrä pientä piperrys pistelyä ja varmanaan miljoona väriä.Siksipä nuo mallit onkin niin upeita! :)

    VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.