sunnuntai 11. elokuuta 2013

KUÄK / UFO

In Finnish cross-stitch group we have had a UFO week. I started a new one. This is a Chinese cross-stitch kit I got as a gift  from a Chinese lady who I had a pleasure to meet. Greetings to you Enya if you ever have a chance to visit my blog (I heard that my blog is blocked in China). My DH counted that if I stitch this one week once in a month it would take 20 years to complete so wish a long life for me and for you too =D. There is 332 x 495 stitches in this design thogh I have seen larger HAEDs for example...

Oupsilaisilla oli taas KUÄK (kaikkien ufojen äiti kokoontumisajot)-viikko ja koskapa edellisen KUÄK-työni sain valmiiksi (se kiinalainen kukko, kana ja tipu hommeli) niin Ritvan kannustuksesta kävin tämän toisen kiinalaisen ristipiston kimppuun. Tämä tuli lahjana viehättävältä kiinalaisneidiltä tuliaisena. Toivottavasti hän joku päivä näkee sen valmiina, tosin kuulin, että blogiani ei pääse lukemaan Kiinasta käsin, koska se on ilmeisesti niin epäilyttävä. Mieheni tuossa yksi aamu laskeskeli, että jos kerran kuussa viikon tätä pistelen niin ei mene kuin 20 vuotta niin tämä on valmis! Että toivottakaa pitkää ikää minulle ja itsellenne =D. Pistoja on 332 x  495, joten moni HAEDkin on paljon runsaampi pistoinen.
12 kommenttia:

 1. Oi kuinka upea riikinkukkotyö tekeillä ja luulempa että ei mene aikaakaan kun se on valmis:)
  Riikinkukot kiinnostavat minuakin näin rp-mielessä. Olen niitä joskus katsellut sillä silmällä mutta eipä ole vielä yhtään mallia tullut ostettua, jokunen taitaa jossain lehdessä olla.

  VastaaPoista
 2. Aikas hieno malli. Veikkaan 20 viikkoa ei vuotta.

  VastaaPoista
 3. Какая красивая будет вышивка! Будем ждать результат :)

  VastaaPoista
 4. Sinun vauhdilla ei kyllä 20 vuotta mene, jos 20 viikkoa tai päivää ;-)

  VastaaPoista
 5. Lovely chart and a great start!! Some cross stitch designs are too big that it require lot of time to stitch and of course we don't get to settle down with only one such chart, we end up with plenty of them ;) How nice if we can carry and continue in heaven too :)
  Wish you long life so that you can complete not only this but more :)

  VastaaPoista
 6. Huh, kun tämä on iso työ. Olikos tuossakin niitä silkkilankoja? Heti alusta alkaen KUÄK-työ :-D

  VastaaPoista
 7. Oo, ompa upea malli taas! Pistelyiloa, minäkin uskoisin että kohtahan tämä on sulla valmiina :)

  VastaaPoista
 8. Oliko tämä se päiväpeiton kokoinen työ? Kääk, en tajua miten kellään riittää pinna tuommosiin! Ihan uskomatonta hommaa :) Enkä usko että kahtakymmentä vuotta menee, tosin sinut tuntien tiedän, että teet kymmentä muutakin juttua samaan aikaan...

  Nimim. lyhytpinnanen siskosi

  VastaaPoista
 9. Tyrmäävää! Tosi iso, ja varmasti tulee valmiina upea.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.