tiistai 8. tammikuuta 2013

Something completely different

The webshop Emmuli organised a challenge to clean up our stitching place. I didn't take pics from the situation before but here is pics after. My WIP's are in those project bags.  I also organised few ribbons into my christmas gift that I got from my sister. Or actually my little helper chose which ribbons are put into the stand and he wind the ribbons devoutly and thoroughly. And he demanded that he can put the spools back to the "gadget". =D


Nettikauppa Emmulin blogissa oli haaste järjestää pistelypaikka. En ottanut kuvaa ennen järjestämistä, mutta tässä pari kuvaa mitä sain aikaiseksi. Keskeneräiset työt ovat noissa projektipusseissa. Sain aikaiseksi myös järjestellä muutamia nauhoja telineeseen, jonka sain siskoltani joululahjaksi. Tai no, itse asiassa pikku apulainen valitsi nauhat, jotka laitetaan ja käärikin ne hartaasti ja huolella. Ja sanoi, että haluaa laittaa ne puolat takaisin tuohon "kapineeseen". =D8 kommenttia:

 1. Nice! And your little helper did a great job with all the ribbons :)

  VastaaPoista
 2. Voih, itselläkin pitäis laittaa ristipistovermeet kunnon järjestykseen. Pitäis vaan saada joku oma nurkkaus, kun niitä on ripotetu sinne tänne. Ihana tuo teline muuten!

  VastaaPoista
 3. Upean näköistä on siivousurakkasi jälkeen ja tuo nauha ripustin on hieno :)

  Olen suunnitellut tuota rp-kamojen järjestelyä loppukuuhun.. mullahan oli viime talvena hetken aikaa kaikki tavarat alakerran pienessä vierashuoneessa oikein hienosti esillä.
  -mutta huonetta tarvittiinkin muuhun käyttöön ja mun pakko oli viedä KAIKKI mun tavarat pois,nyyyh !
  Nyt rp-jutut on vaan laatikoissa vintissä = (sekaisin ) .

  VastaaPoista
 4. Hi
  from the pictures I can see the snow and a beautiful landscape.
  WOW it is magic.
  Ciao Giovanna

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus mikä pistelynurkkaus1 Mä en edes kehtaa ottaa omastani kuvia. Ei riitä ihan pikkusiivous eikä niitä auttavia käsiäkään ole tarjolla...

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! Ja kiva että "kapine" on ollut piiperonkin mieleen :D

  VastaaPoista
 7. Hieno järjestys! Eikö olekin ihana aloittaa pistelyt ja viimeistelyr, kun kaikki on paikoillaan käden ulottuvilla :) Ja siis kun on järjestyksessä, niin tietää mistä minkäkin jutun löytää. Minulla vaan on nykyään joku "kirous" päällä, kun hukkaan koko ajan tavaroita ja keskeneräisiä töitä... ja mikä pahinta, myös pari pientä valmista on hukassa.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.