keskiviikko 17. lokakuuta 2012

"Twas the night before Christmas" -stocking update I

This chart didn't look very temting to stitch but I let the children choose their own stockings and thats what they are going to get. I took a pic of the best part of the chart. Looks nice doesn't it? I'm trying to stitch those reindeers first since they have the most 1/4 stitches and speciality threads...


Tämä malli ei mitenkään houkutellut pistelemään. En rajoittanut lasten valintaprosessia etukäteen, että mistä malleista saa valita, joten minkäs teet =D. Otin lähikuvan ehdottomasti parhaasta kohdasta mallia ja ihanasti vielä kirjan taitteella tämä sekasotku. Yritän nyt ensinnä pistellä nuo porot, kun ovat täynnänsä neljäsosapistoja ja erikoislankoja, jospa tämä sitten tästä iloksi muuttuisi...12 kommenttia:

 1. Olet kyllä viitseliäs, noin isotöinen psitely ja vielä pikkupistoja erikoislangoilla, huh! Mulle kaikki erikoispistot ovat kauhistus...mutta kiva sukka taas tulossa:)

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä tosi kultainen Äiti kun tälläiset ihanuudet lapsukaisille teet,vaan mikäpä tehdessä kun sulla on taitoa :) :)
  Mä siis niin haluisin nähdä nää kaikki sun tähän asti valmistuneet sukat...
  Porot on on upean näköiset !!!
  Ihana luontokuva jälleen,meillä oli toissa yönä pakkasta..


  VastaaPoista
 3. Your stitching is looking wonderful, the children will be very happy,hugs.

  VastaaPoista
 4. This is looking beautiful already! The reindeers are sooo cute, the kids will love them.

  VastaaPoista
 5. wow it is looking great..
  hugs xx

  VastaaPoista
 6. Your stocking is coming together beautifully! What lucky children to have your creations to share each holiday season :)

  VastaaPoista
 7. I love it :) Great work so far! Happy Stitching

  VastaaPoista
 8. Love how the stocking is shaping up. :D

  VastaaPoista
 9. onpas komea sukka ja jo noin pitkällä. Erikoispistoja ja erikoislankoja kuulostaa kivalta ja malli vielä kirjan taitteelta. Tosi kivaa ja pistelyintoa :)

  VastaaPoista
 10. The stocking looks beautiful =)

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.