lauantai 22. syyskuuta 2012

Bad landing stocking IV

I like to stitch that brick wall. It is going to look nice! Here are few pics from our journey. Who knows where we were? And of course I had to find a craftshop that had some cross-stitching on display.


Tykkään pistellä tuota tiiliseinää. Siitä tulee hieno! Ja vielä pari reissukuvaa... Kuka tietää missä ollaan? Ja totta kai piti ristipistokauppa etsiä myös =D.
17 kommenttia:

 1. Upea joulusukka tulossa, edellinenkin on niin nätti. Ihanat projektit sulla menossa, käsittääkseni teet jokaiselle lapselle omansa?
  Reissussa let ollut varmaan taas Norjassa, oliskos näin :).
  Kyselit kerran niistä tapaamisista, anteeksi myöhäinen vastaus,ja huomasin että ootkin j siellä, missä niistä ylensä tiedotetaan ja FB on toinen missä välillä on jotain tietoa.

  VastaaPoista
 2. Tuosta sukasta tulee kyllä upea! Enkä suostu vastaamaan missä olitte, kun tiesin siitä jo hyvän aikaa etukäteen ja soitinkin just silloin, kun olitte varmaan just räpsineet noita ihania kuvia ;) Eikä ollut kovin iso yllätys tuokaan, että ristipistokaupassakin olet käynyt :D Mutta ens kerralla otat kyllä minut mukaan!! ;)

  VastaaPoista
 3. Joulusukka etenee hienosti!
  Maisemista päätellen lomailit Norjassa (vaikken ole itse siellä koskaan käynytkään).

  VastaaPoista
 4. Are you in Norway?
  I think i have a pic. just like that one.

  I love your stocking, there is so much to see.

  Hugs Yvon.

  VastaaPoista
 5. Wow very lovely place..
  Your stockIng is looking so sweet xxx

  VastaaPoista
 6. Your stocking is so beautiful, I like it!

  VastaaPoista
 7. Great update & lovely scenery pic!!

  VastaaPoista
 8. Your stocking is looking wonderful, love your photo's.

  VastaaPoista
 9. Hello Virpi

  Your stocking is looking fab and your photos are stunning!

  VastaaPoista
 10. Ihania vuonokuvia, pakko olla Norjasta!!! Mutta mistä ihmeestä löysit sieltä rp-kaupan??? Kauppa näyttää yhtä tyrmäävän ihanalta kuin noi maisematkin.

  Joulusukka on kyllä kanssa aivan tyrmäävän upea! Tiiliseinä on ihanan näköinen, tosin mun silmään koko sukka on upea.

  VastaaPoista
 11. Sukasta tulee hieno. Ja maisemat on henkeäsalpaavia... Pääsispä itsekin! Olen käynyt Norjassa viimeksi muistaakseni 13-vuotiaana.

  VastaaPoista
 12. Toi lienee se kauppa, jonka ulkopuolella mä kuolasin meidän reissulla 2009. Se oli kans Trondheimissä siinä kautan lähistöllä...Mulla oli vaan kaks marisevaa miestä mukanani enkä päässy käymään ku ei voitu sen vertaa ootaa, et kauppa olis auennu.... Mun mielestä Norjassa suunnilleen kaikki oli kallista, ni voin kuvitella et ristipistotki.

  VastaaPoista
 13. Sukka näyttää upealta ja samoin nuo Norjan maisemat. Tiestä tuli mieleen Trollstigen, mutta siellä on niin paljon noita samalaisia muitakin. ;)

  VastaaPoista
 14. oi, tuosta sukasta tulee tosi kivannäköinen.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.