maanantai 2. heinäkuuta 2012

Christmas stockings in the middle of summer

I think it is time to grab these stockings in hand and start stitching. The weather has been rather cold so stockings are something that I need. First I have to continue the stocking for the youngest one since he has been asking for when I'm going to do it for a "couple" of times. And this is the stocking I'm talking about...


Nyt lienee aika tarttua noihin joulusukkiin. Sääkin on ollut niin kylmä, että sukkiahan tässä tarvitsee. Ekana sukka nuorimmaiselle, koska hän on jo jokusen kerran kysynyt milloin aion tehdä sen ja tästä sukastahan on siis kyse...
5 kommenttia:

 1. Se on hyvä olla ajoissa liikkeellä! Minulla on jo alustava suunnitelma itsetehdyistä joululahjoista... suunnitelma toki vielä "jalostuu".

  Kyllä nuo allaolevat sudet ovat komeita! Ja muistan vieläkin sen yhden susitaulun Ikaalisista, jossa sudet kurkkivat puiden runkojen lomassa... hengästyttäviä töitä sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Onko kankaasi aina valmiiksi ruudutettua vai ompeletko merkkilangat itse? Nopeuttaako tekemistä?

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta! Tuo ruudutus sitten lähtee pesussa??
  Minulla on pari ikuisuustyötä kesken, on viime vuosina ollut elämä niin sekalaista settiä : ( Valmis ruudtus kyllä helpottaisi sen jättikukkataulun tekoa.

  VastaaPoista
 4. Awwww, I really like that, Virpi. It's lovely, and I hope you get it done in time!! Good luck!

  VastaaPoista
 5. Your stocking is looking great. hugs.

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.