maanantai 7. toukokuuta 2012

Scenary

Few weeks ago I finished this computer generated design. The chart had same symbols for two colours (in black&white chart, the colour chart was ok so I used it to decide which threads to use) and I had a massive amount of unpicking to do. I didn't unpick everything - I have to confess but I stitched on top of the wrong stitches in worst areas. There were several 10X10 squares that didn't have similiar symbols. No wonder I spent over 10 years with this project. There were few years that I didn't even pick this up. Anyway here it is and I'm reliefed that I managed to finish this. Next time I buy a deacent chart instead... I used 14 ct aida. If I would do something like this again I would definetly use bigger count fabric so the end result would look nicer.

Nyt on taulu päätynyt uudelle (onnelliselle?) omistajalle ja voin sen täällä esitellä. Tämä on ollut työn alla kauemmin kuin 10 vuotta (en edes muista milloin aloitin). "Pistelyuran" alkuajoilta kumminkin ja mistään en mitään tiennyt. Malli on tietokoneella valokuvasta tehty. Ikävästi oli mustavalkomallissa kahdella langalla sama symboli ja mukavasti ehdin pistellä ennen kuin asian huomasin. Tunnollisena pistelijänä rupesin nykkimään vääriä pistoja pois. Tässä vaiheessa alkoi pikkuisen tympiä koko projekti. Oli ihan mahdotonta löytää kaikkia vääriä pistoja ja lopuksi oikaisin ja pistelin pahimmat paikat oikealla värillä suoraan väärien pistojen päälle (KAMALAA). Suunnittelija oli ehkä suoraan turauttanut mallin printteriin, kun 10x10 ruudussa saattoi jokainen pisto olla eri värillä - takana on ehkä sentin paksu kerros lankaa =D. On tämä jonkun vuoden huilinutkin kaapinperukoilla... Mutta onpa ihanaa, että se on nyt sitten valmis ja ensi kerralla turvaudun jonkun vähän kokeneemman suunnittelijan malleihin, jos näin isoa työtä aloitan. 14 ct aidalle tein tämän ja nyt jos aloittaisin niin tiheämmälle kankaalle tekisin niin tulisi nätimpi.
21 kommenttia:

 1. Congratulations! Glad to be done aren't you? Well the end results are very pretty. :)

  VastaaPoista
 2. Looks great to me--just like a photograph! Congrats on finishing after all these years!

  VastaaPoista
 3. On varmasti ollutkin melkoinen duuni. Ihan hattua nosta sulle!

  VastaaPoista
 4. Ihan täysin menin sanattomaksi nähtyäni tuon-ihan uskomaton työ ja upea on lopputulos :)
  WAU !!!

  VastaaPoista
 5. Hi Virpi

  Congrats on your lovely finish, it was worth all the unpicking!

  VastaaPoista
 6. This is very beautiful!
  It is all the work worth!

  VastaaPoista
 7. Wow - that is amazing!!!! Congrats on a fabulous finish - 10 years does not sound a lot at all considering all the work that went in to this project - once again - fabulous!

  VastaaPoista
 8. Ihan uskomaton pistely ja vastoinkäymisistä huolimatta olet sen sitkeästi jaksanut kokonaan pistellä. Lopputulos on kerrassaan upea.

  VastaaPoista
 9. Hatunnoston arvoinen, upea lopputulos, vaikka matka olikin vaivalloinen!

  VastaaPoista
 10. Very nicely done, and grats to you on finishing it even with the problems. I can imagine it was a real pain to do, so huge grats are due to you. Way to go!!!

  VastaaPoista
 11. wautsi wau!!! Toi on todella hieno!!!

  VastaaPoista
 12. It's beautiful! Glad you stuck with it. :)

  VastaaPoista
 13. Voi hyvän tähen mikä taulu! mahtavan hieno, ja samaan aikaan voin kyllä kuvitella mikä tuskien taival tuon kanssa on ollut!

  VastaaPoista
 14. onpahan upea työ. Ansaitsisit jonkun ritarikunnan ristin tuosta suorituksesta.
  Nätti oli tullut tuosta tikkuaskin linnusta :)

  VastaaPoista
 15. Oliko tämä se pistely, jonka malli oli 12(?) x A4 paperia?! Tai jotain ihan uskomattoman isoa tämä oli, mutta lopputulos on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 16. Sanot mitä sanot, mutta tosi upea tämä on, ja varmasti ihan tavattoman suuren työn takana (ilman purkamisiakin), sen näkee kyllä heti!

  VastaaPoista
 17. Kyllä olet sitkeä, ihan uskomatonta että et luovuttanut, minä olisin nakannut seinään jo koko työn :) Mahtavan näköinen taulu!

  VastaaPoista
 18. Minä siis jätin tuon edellisen kommentin, testailen vaan tätä Wordpressin kirjautumissysteemiä kommentoinnissa, ei noin siis vaan jotenkin muuten :)

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.