sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Quilt

OUPS-stitching group wanted to remember Marja who has kindly sewed quilts for other members. Theme for this quilt was Isabelle Vautiers designs. I choose the only one I could find from my stash at the moment. I was a bit unsure cause so many others stitched a cat which is Marja's favorite animal. Anyway here is a pic of the piece that I stitched from the Mains & Marveilles mag and the finished quilt that sewed another talented lady from our group Ritva (no blog). Ritva has really great eye for combining colours and she does pretty amazing quilts. The pic of the whole quilt is taken by Ritva.

OUPS-ryhmä halusi muistaa Marjaa peitolla, koska Marja on kasannut useamman peiton muille ryhmäläiselle. Aiheena oli Isabelle Vautierin mallit. Minun tosin piti tarkastaa pariinkin otteeseen, ettei aiheena olleet nimenomaan Vautierin kissat, koska niin moni oli pistelemässä kissaa. Pikkuisen oli uupelo malleista, mutta yhdestä Mains & Marveilles -lehdestä löysin mallin, jonka saatoin pistellä vaadituilla punaisen sävyillä (meriaiheita multa kyllä löytyy, mutta ei oikein tuo punainen väri niihin soveltunut). Tässä kuitenkin kuva pistelemästäni tilkusta ja lopputuotteesta. Peiton on ommellut taitavin tilkkuilija ikinä eli Ritva. Hänellä on kadehdittava kyky sommitella peittoja ja valita just sopivat kankaat. Peiton kuva on Ritvan ottama.

4 kommenttia:

  1. Tästä peitosta tuli kyllä niiin ihana! Mutta mitä muuta voi odottaa kun tekijänä on Ritva. Toki osansa on myös hienojen kuvien pistelijöillä! Harmi kun en ehtinyt mukaan.

    VastaaPoista
  2. Oi kun kiva, lämpöisen näköinen peitto!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Virpi ihanasta pistelystä! Peitto on aivan mielettömän ihana=o)

    VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.