tiistai 20. maaliskuuta 2012

Christmas stitching happening days 15-20

Sorry for posting several days in one post. On 15 day I spend organizing the threads. At that time when I purchased the kit it didn't have pre-organised threads (I don't know if they organise the threads in all their kits nowdays). I'm not very keen on this job so it was slowly and half of the threads went missing with the help of my little helper. I'm glad I found them and he didn't find my scissors as well. On other days I did stitch a bit of ivory in each design. I promise I won't stitch these this year =D I think I try to concentrate on those stockings since I have the ornaments for our kids this Christmas already.

Anteeksi tämä kimppapostaus useammasta päivästä kerralla. 15. päivä sujahti pakkauksen lankojen järjestelyyn ja oikomiseen. Olen aikaa sitten joskus muinoin hommannut tämän pakkaksen jostain (en muista mistä) ja silloin ei vielä olleet Dimesionsin pakkauksissa valmiiksi järjesteltyjä lankoja (Ah, autuutta, että nykyään on aika monessa. Siis mitä järkeä on ensin etsiä tietyn värinen lanka, leikata siitä sopiva määrä pätkiä ja sotkea sitten 20 muun langan joukkoon, joista ei ota erkkikään selvää. Ja sitten on niin mystiset nimetkin vielä, että enpä nyt suoralta kädeltä osaa kuvitella minkä sävyistä lanka on oikeasti). Puolet langoista olivat hetken hukassakin pikku apulaisen toimesta. Onneksi löytyivät ja onneksi sakset eivät olleet löytyneet siihen mennessä... Lupaan ja vannon, että en tänä vuonna pistele näitä valmiiksi. Noissa sukissa voi olla sen verran puuhaa, että kunhan ne valmiiksi urakoin niin joulu pursuaa jo korvista ja se ei liene Annen tavoite tässä haasteessa =D Jokaista mallia on tunnollisesti vähän aloitettu, vaikkei pistot varmaan kuvassa näykään, kun ovat ecrulla värillä ecrulle kankaalle tehdyt - tylsää...
6 kommenttia:

 1. Those ornaments are lovely!

  I hate sorting threads it's always so time consuming.

  VastaaPoista
 2. They are very nice. What is the name of the kit?
  ksmcdougall@bigpond.com

  VastaaPoista
 3. I am so with you! I hate sorting threads! I just wanna get to the stitching!! Those look like they will be gorgeous when done!

  VastaaPoista
 4. Ihania sotkukittejä nuo vanhat Dimensionit. On nuo kyllä aika söpöjä :)

  VastaaPoista
 5. Voi,miten värikkäitä !
  Kuinkahan monta erlaista joulukoriste-kittiä
  (näitä siis joissa on monta samassa) Dimensionilla onkaan ja montahan niistä olet jo tehnyt !!?
  -Aivan upea lisä kokelmaasi..

  VastaaPoista
 6. Sullahan on ikuinen joulu... ;)
  Juu, tuo selvittelyhomma on oskus ihan tuskaa!

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.