sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Enchanted ornaments stocking 4

Oh, I wish you I could show you this in real life to you. The colours are so beautiful and my camera doesn't do justice for them. The days are dark and it is that time of the year when it is more difficult to take photos not to mention that camera that doesn't work properly anymore. Who knows next week the stocking is in half way...

Kunpa voisinkin tämän sukan esitellä teille ihan oikeasti. Värit on tosi nätit ja nyt kun alkaa enemmän hahmottumaan tuo taustakin. Alkaa taas olla se aika vuodesta, että on vähän haasteellista ottaa kuvia puhumattakaan tuosta kamerasta, joka on vähän liikaa nähnyt elämää. Kenties seuraavassa päivityksessä sukka on jo puolivälissä valmistumistaan...15 kommenttia:

 1. Kamera kyllä usein latistaa kuvan, luonnossa kaikki näyttää niin paljon paremmalta. Varmasti tulee aivan upea tuosta sukasta!

  VastaaPoista
 2. What a lovely great stocking!
  But what a work.....so much stitches to do...and i am sure that it is a Dimensions!
  so it is difficult.

  VastaaPoista
 3. Oi miten upea jo nyt! Tuossahan on valtava määrä pistelemistä... Sinulla on noita isoja upeita töitä, niitä aina ihailen.
  Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi mulla on semmonen huonoja kuvia ottava kamera niin ymmärrän kyllä. Mutta kyllä mie jo tosta kuvasta nään et upia siitä tuloo! =)

  VastaaPoista
 5. Miten löydätkään noin kauniita malleja. Ihanan talviset värit!

  VastaaPoista
 6. Oh Virpi, this will be a gorgeous stocking. Great progress.

  VastaaPoista
 7. Tuo näyttää kauniilta. :)
  Laitatko minulle osoitteesin niin laitan postia. emma.isohaaro(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. It's looking so pretty :) lovely stitching!

  VastaaPoista
 9. hyvinhän tuo sukan pistely sujuu ja kuvakin on ihan katseltavissa. Minulla ei ole edes digikameraa vaan lainaan Helmiinalta tai otan kännykällä, joten ei ole hurraamista minun kuvien laadussa. pistele pois vaan ja kuvaa blogiin niitä on tosi hauska katsella:)

  VastaaPoista
 10. That is beautiful! It is really gonna be wonderful when it is finished!

  VastaaPoista
 11. I love how this is coming along, Virpi. :D

  VastaaPoista
 12. Aina vain kaunistuu, ihana malli.

  VastaaPoista
 13. It still looks great even if it is dark and difficult for photographs, I'm having the same problem too at the moment!

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.