tiistai 21. kesäkuuta 2011

Puuvaihto

I participated in Lennun ristipistovaihdot -blog into a tree exchange. I received this gorgeous box from Anne. The design is from Renato Parolin "Miniatura 6" though the  stitched part isn't small at all =). The exchange had to have also something else wooden (or some kind of tree in it) and Anne send also cute wooden buttons. My youngest child picked his favorite button straight away and it was a car button =D. I like everything in this exchange. Thank you Anne.


Osallistuin Lennun ristipistovaihdot blogissa puuvaihtoon. Sain tämän ihanan rasian Annelta. Malli on Renato Parolinin Miniatura 6. (vaikka ei tuo pistely kyllä mikään miniatyyri ollut - päinvastoin). Vaihdossa piti olla myös jotain muuta puista tai puihin liittyvää. Anne oli laittanut mukaan suloisia puisia nappeja. Nuorin lapsista valitsi heti suosikikseen puisen autonapin =D Tykkäsin tästä vaihdosta kyllä valtavasti =) Kiitos Anne.
18 kommenttia:

 1. Kiva, että tykkäsit. Sitä oli kiva pistellä ja sinulle oli kiva suunnitella tätä kolmatta puuta. =D Ne puiset napit on Pariisin messuilta ostettuja. =)Unohdin mainita kirjeessä. =D

  VastaaPoista
 2. Onpas ihana vaihto! Varmasti ilo saada tuollainen.

  VastaaPoista
 3. Noi Parolinin mallit on kyllä aivan upeita ! Milloinkohan niitä(kin) ehtisi pistelemään....
  Hieno lahja kaiken kaikkiaan kuten aina Annelta. :-)

  VastaaPoista
 4. Parolinin mallit ovat kauniita! Kuulostaa aivan ihanalta tuo teidän vaihto. Täytyy varmaan itsekin kohta ajatella johonkin vaihtoon osallistumista myös pistelypuolella...

  VastaaPoista
 5. quanto è bella questa scatola ottimo il soggetto in alto

  VastaaPoista
 6. Ihana vaihto! Oikein jo harmittaa kun en osallistunut tähän :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Virpi paljon puuvaihdon paketista! Tänään se tuli postista ja tykkään kovasti :) Vaikka suunnittelija ei listallani ollutkaan, niin tykkään kyllä hänenkin töistään eli puu on oikeasti minun näköiseni ja puukankaalle on varmasti käyttöä joulun alla. Kiitos siis vielä kerran ja hyvää kesän jatkoa :)

  VastaaPoista
 8. Siis vau miten ihana pistely, niin kaunis malli. Renato Parolin on uusi suosikki minullekin.

  VastaaPoista
 9. What a lovely exchange, I really like the hearts hanging from the tree.

  VastaaPoista
 10. Such beautiful work :)

  VastaaPoista
 11. Tämäkin aivan ihana Parolinin malli, olet onnekas:)

  VastaaPoista
 12. olitpas saanut nätin rasian ihanalla pistelyllä:)

  VastaaPoista
 13. Браво! Очень красивая вышивка!!!

  VastaaPoista
 14. Oh miten ihana malli ja jälleen sellaiselta suunnittelijalta, josta en ole ennen kuullutkaan. Susityösi edityy myös hengästyttävää vauhtia!

  VastaaPoista
 15. Hmm, yritin koomentoida, eikö se tullutkaan näkyviin? Siis kaunis malli, aivan ihana rasia ja malin suunnittelija aivan uusi tuttavuus minulle. Myös susitaulusi edistyvät hengästyttävää vauhtia.

  VastaaPoista
 16. Plään, oma kone temppuilee... Nyt ne tuli sit molemmat tohon...=) T:tietokonenero

  VastaaPoista

Thank you for your comments. Kiitos kommenteista.